Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP mały dylemat 42 czy 50 ?

Th3CR7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam mały dylemat bo nie wiem na którym lvlu zrobić krótką przerwę na poprawienie eq . Wiem ,że pewnie powiecie ze 52 lvl ale nie będę na 52 lvlu stawał tylko już expił dalej więc nic nie da bo będę chciał krótko stać na danym lvlu .

Moje eq to :

-yy +7 1,5k pz 5 do pz

-fms + 9 sr 31 kd moba +3

-wyzywka +8

-ebo+7 full przetop

-srebrna +8

-buty 1,5k pż

-wisior 1k pż

-5katna +7

I mam pytanie , bo wstępnie chciałem się zatrzymać na 42 żeby zarobić coś na metkach cienia ale w sumie sporo ludzi lata po tych metkach , kumpel doradził żeby wbić 50 i jeździć na 1 piętro dt na metka twardy. Więc weźcie doradzcie jak i na którym lvlu będę mógł szybko zarobić te 50kk . Za tą kasę będę chciał dokupić ebo +9 ,srebrną +9 i wyzywkę +9 , swoje itemki sprzedam i kupie buty 8 omdlewka oraz nasior 1,5 badz 2 k pz do tego okragla +7 i wtedy będę chciał zrobić militara oddac pamiatki i isc expic do v2 wiec doradźcie gdzie szybko zarobie 50kk i czy 42 lvl zarobek czy 50 lvl i w jaki sposób.

Dodam, że gram na serwerze solar (s26) i mam buffke po 28% buffy.

Z góry dziękuję .

Opublikowano

Stój na 42 i bij metki cienia bądź na pustyni 40/45/50.

Jak chcesz wbijać 50, to nie opłaca ci się, więc wbij 54/55 na 3x M'ki.

Ja osobiście radze ci zostać na 42 ;-)

ps. Zmień tarcze na 5kąt +9/okrągła +7

@up

z 35 na doline?

bez skilli ofensywnych?

Jak on ma resp wybic...?

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym wbil 50 lvl i na metki w dt tam sie nie bedziesz meczyl z szukaniem + najlepiej skoluj sobie buffa 40lvl na dt

Kaske Zarobisz i sie nie narobisz :p

Jeśli pomogłem daj Like It

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Zostań na 42 lvl i chodź na orkach na Metki Cienia jak i też na pustynię ;) Możesz dodatkowo wodza spotkać ;)

Opublikowano

Jeżeli grasz WP'kiem to idź na Wodzów do doliny metki i tam drop. Na 42 lvlu jeszcze nawet będziesz miał drop z metinów 30 lvl w m2 lub idź do średniego lochu małp i tam zarabiaj.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Możesz wbić ten 50-52 i na metki na sohan latać na 55.

Jednak najlepszym zarobkiem i tak zrobienie 35 i metki w m2, widzę masz dobre eq czyli na dropa będzie wyśmienicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...